GySEV 470 502

Volt egy nagyon jó kis akció egy német modellboltnál, aminek keretében szállítással együtt 90 pénzért sikerült hozzájutnom egy hangos Roco GySEV Teknőhöz + 3 NMJ CAF kocsihoz. Mivel ez utóbbiakra nem tartottam igényt (megvoltak ACME-ból), gyorsan felkerültek a börzére, majd elkerültek tőlem, így gyakorlatilag a nem hangos verzió árában jutottam a mozdonyhoz.
Gondolkodtam, hogy nem kell nekem a hangdekóder sem, de amikor kipróbáltam, minden ilyen jellegű gondolatom tovaillant 😀

Annyit kell tudni, a gépről, hogy ebben már a Zimo hangdekódere van, és mint a videón hallható nagyon jól sikerült a hanganyag. Egy valami hiányzik belőle, az a lassításkor visszafele szolmizálás, bár ez csak abban az esetben hallható ha villanyfékkel áll meg a mozdony.

Külsőleg azt hiszem hozza a kötelezőt a mozdony, alapos átnézés után sem találtam kivetnivalót, az összhatás remek. Belsőleg ugyanaz, mint a Trackiós 003-as. Új panel, LED világítás, külön zárfények, távolsági fények, szép futás jellemzi a mozdonyt.

Egy hozzászólás “GySEV 470 502” bejegyzéshez

  1. Szia!
    Csak egy tipp: Ha szeretnél még hangos gépet, és nem félsz egy prototipus dekódertől, akkor szerintem keresd meg a Fürdős Tamást. Most van még kb. 20 darab protó hangdekóder amit a DigiTools oldalon szereplő árnál olcsóbban is beszerezhetsz.
    Egyenlőre szergej hangunk van, de szerintem nagyon jó lett.
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/99940360/M62.mpg
    Üdv. Zsolt.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.