Rongálás

Az éjszaka a graffitisek nem kímélték az állomásom tárolóját, és kidekoráltak egy BDh-t. Szerencsére a közelben tartózkodó rendőrök hamar a helyszínre értek a szolgálati Golf-al, és elkapták a garázdákat. A friss fővizsgás kocsi viszont a következő revízióig kénytelen lesz így közlekedni, mert nem volt ellátva anti-graffiti bevonattal.

Hozzávalók: Busch graffiti matricák, 20 perc gondos matricasatírozás a kiszemelt kocsin

Születésnapi modellek

A mai napon ünneplem születésnapomat, és ennek alkalmából kaptam két modellt is. Az egyik egy VMC-s Golf rendőrautó, a másik pedig az Albertmodell gabonaszállító kocsi (Rivarossi alapon), RCH-s felségjellel.

A gabonaszállító tökéletesen illik a korábbi Maerklin alapú társa mögé.

Most már a közbiztonságra sem lehet panasz, megjött a yard

Temofeszt 2013

Ismét eljött az október, és ismét megrendezték a Temofeszt vasútmodell kiállítást a Vasúttörténeti Parkban. Egy rossz szót nem lehet szólni, hiszen a rendezvénynek sikerült felülmúlnia a tavalyi méreteit is, és a színvonalra sem lehetett panasz.
Remek idő volt az egész hétvégén, úgyhogy a benti terepasztalnézegetés mellett a park kinti programjait is maradéktalanul lehetett élvezni. Volt Trumann, lóvasút, hajtányozás, és a Csajka is üzemelt, hogy csak párat emeljek ki. Sajnos a hátsó traktusban rohadó kocsikkal nem sok minden történt, de jó volt látni, hogy az MDa milyen jó egészségnek örvend.
Jöjjenek a képek, mert többet mondanak 1000 szónál is:

És akkor néhány kép kintről is: