V63 / 630 „Gigantok” – Fenyvesváradon

#V63 #ACME #mozdony #gigant #zugfahrt #modelleisenbahn #DigiTools Az új mozdonyt rögtön munkára fogtam, egy tehervonatot kellett továbbítania. Fenyvesváradon félre kellett állnia a 034-es gigantnak szerelvényével, mert a 012-es társa által húzott gyorsvonatot el kellett engednie, mielőtt folytatta volna útját.

H0 terepasztal – vezetőállás videó: M62 265

Egy SQ8-as minikamera társaságában tesz egy kört a terepasztalon az M62 265-ös mozdony. Ettől a kamerától pont annyit vártam, mint amennyibe került, de arra jó hogy alkalomadtán készüljön egy-egy ilyen videó, illetve a rejtett állomáson történő elakadásoknál fogom használni főleg a balesetek diagnosztizálására.

ACME Gigant a nagyító alatt

Vasárnap délelőtt természetes fényben körbefotóztam a V63-ast, és készítettem egy direkt szuperközeli képekből összeállított bemutatót a mozdonyról, amiben elmondom a további véleményemet a modellel kapcsolatban:

Kamerafelszerelés fejlesztés

Beszereztem egy nagy fényerejű 28mm/F2-es Vivitar prime objektívet a NEX3-as kamerámhoz, amivel rögvest csináltam egy rövid kis videót. Ennek az objektívnek pont megfelelő paraméterei vannak ahhoz hogy nagyon szép felvételeket lehessen vele készíteni a terepasztalról.

1000.

Elértem az 1000 feliratkozót a YouTube csatornámon. Ennek apropóján készítettem egy videót a csatorna múljáról, jelenéről, és jövőjéről: